Text de cerca: Resultats trobats: 72
Etiqueta: Espectacles infantils Ordre

Un dels moments de l'espectacle

Concert familiar a l'Espai Margall amb "La Tresca i Xirriquiteula" L'espectacle "Per un instant", encabit dins la programació de la Xarxa es podrà veure aquest diumenge a partir de les 12 del migdia

Aquest diumenge, i dins la programació estable de teatre infantil i juvenil de la Xarxa, es presentarà a Gavà el concert "Per un instant", de la companyia "La Tresca i Xirriquiteula" . El muntatge es posarà en escena a partir de les 12 hores a l'Espai Maragall. La proposta, dirigida per Iolanda Llansó, serveix perquè en Jordi, en Toni i en Claudi exposin els seus records, els seus somnis, les seves dèries i, sobretot, les seves cançons. Es tracta d' Un espectacle musical, familiar i senzill, proper, ple de tendresa i sentit de l'humor, nascut de les cançons de La Tresca i portat a escena per Xirriquiteula Teatre.El preu de l'entrada per als socis de la Xarxa és de 6 € i per als no socis i els adults de 8 €. Els tickets es poden adquirir fins divendres de 17.30 a 20.30 hores, o 1 hora abans de l'inici a les taquilles de l'Espai Margall o a través del Tel-Entrada

Un dels moments de l'obra

Els contes dels germans Grim aterren a Gavà L'Espai Maragall acollirà, aquest diumenge, la representació de "Grim, Grim, o la Blancallops i els 7 porquets" de la companyia Pera Llimonera

La companyia La Pera Llimonera representarà, aquest cap de setmana a la nostra ciutat una de les seves darreres obres, "Grim Grim o la Blancallops i els 7 porquets", estrenada l'any 2004. El títol fa al·lusió a una barreja de diferents obres, ja que els dos personatges es discuteixen dalt de l'escenari sobre quina obra representar. Així, la companyia fictícia que veiem en escena, comença amb la Blancaneus i acaba amb els tres porquets, a través d'una barreja que fa riure a petits i grans.

 

La funció es presentarà diumenge a les 12 hores a l'Espai Maragall de Gavà.

"Pau. La vida de Pau Casals", un espectacle clàssic de marioneta txeca

La vida de Pau Casals a l'Espai Maragall Forani Teatre posarà en escena aquest muntatge adreçat als més petits dins la programació d'espectacles de La Xarxa a la nostra ciutat

Forani Teatre presentarà aquest diumenge a Gavà, dins la programació de La Xarxa,  "Pau. La vida de Pau Casals", un espectacle clàssic de marioneta txeca, que recrea en sis episodis la vida del violoncel·lista. La música en directe del violoncel, que ocupa una part de l'escenari, és una part essencial de la proposta i condueix els ambients de la història de l'artista.

 

El muntatge mostra com un nen com qualsevol altre, va descobrint el món des dels seus ulls d'infant. La música però, el desperta i ja sap què vol ser de gran. Tot i això, no serà fàcil i ho haurà de deixar tot per un somni."Pau. La vida de Pau Casals" és una historia màgica, emotiva i tendra que ens acostarà als fets més rellevants de la vida del músic a través de la seva obra artística i humana. Un clam a la pau.

 

Forani Teatre va néixer l'any 2006 de les mans d'Enric Rovira Canela i Arnau Colom Recasens amb la intenció de crear espectacles adreçats a tot tipus de públic. Des d'aleshores ha anat creixent i creant diversos espectacles que s'han representat arreu de Catalunya. Ha estat present en diferents festivals i mostres i premiats en varies ocasions, on destaca l'últim reconeixement en els Premis Butaca'12 justament per "Pau. La vida de Pau Casals".

 

La funció, que es podrà veure diumenge a l'Espai Maragall, començarà a les 12 del migdia.

Entrevista a Ràdio Gavà

El grup proposa "seduir" a través d'un teatre didàctic i poètic

"La nina del cap pelat" a l'Espai Maragall Engruna Teatre posarà en escena aquest muntatge adreçat als més petits dins la programació d'espectacles de La Xarxa a la nostra ciutat

Engruna Teatre presentarà aquest diumenge a Gavà, dins la programació de La Xarxa, "La nina del cap pelat", en què una nina de cap pelat que viu en un carro ple d'andròmines se sent diferent de les altres perquè no té cabells i això la impulsarà a iniciar un viatge a la recerca d'uns cabells pel seu cap. Durant el trajecte s'anirà trobant amb personatges que li mostraran les seves particularitats, allò que els fa especials com el gegant del pi, la lluna la pruna, el sol solet, el patufet o el Cargol treu banya.

 

Engruna Teatre va néixer l'any 2006 pel desig de dues actrius i amigues, la Ruth i la Mireia, amb la voluntat de crear un llenguatge escènic propi. El grup proposa "seduir" a través d'un teatre didàctic i poètic utilitzant tècniques de teatre de titelles, la manipulació d'objectes, les ombres xineses, les projeccions i la música. L'objectiu és estimular la imaginació del públic familiar.

 

La funció, que es podrà veure diumenge a l'Espai Maragall, començarà a les 12 del migdia.

Entrevista a Ràdio Gavà
Vídeo: Juanjo Carrasco

La Princesa i el pèsol tanca la temporada de l’Espai en família aquest cap de setmana Fruit de la col·laboració entre La Roda i el programa Gavà (amb la creació)

La companyia gavanenca La Roda serà l’encarregada de tancar la programació d’aquesta temporada de l’Espai (Maragall) en família, amb l’estrena del seu darrer espectacle musical La Princesa i el pèsol. Tindrà lloc aquest dissabte i diumenge, dies 6 i 7 d’abril, amb sessions a les 12 i 18 hores.

 

Curiosament, segons explica Dani Cherta, director de la Roda. “Abans d’estrenar-lo a Gavà aquest espectacle ja ha estat seleccionat dins de la Mostra d’Igualada que se celebrarà el 14 d’abril. Després de 10 anys de dedicació ens adonem que la nostra companyia de teatre està molt ben valorada dins el sector cultural i artístic i els programadors confien en els nostres espectacles”. A més durant tot el maig farà temporada al Guasch Teatre de Barcelona.

 

La Princesa i el pèsol, està conduida per cinc actors i sis alumnes de l’Espai Escènic. L’espectacle compta amb un cos de ball de sis alumnes de l’escola de teatre que gestiona La Roda des de fa cinc anys amb col·la­boració de l’Ajuntament de Gavà. El text i direcció corre a càrrec de Dani Cherta, el vestuari d’Antoni Harillo i la il·luminació i videoprojecció de Ramsés Moraleda.

 

Per a Dani Cherta el nou espectacle “és un projecte que neix de la il·lusió, eina que considerem bàsica per fer una feina com la nostra i d’una implicació directa per part de tot l’equip que fa possible La Roda”. La diferencia amb produccions anteriors es basa en que “cada vegades som molt més exigents i compromesos. Som conscients que a part de distreure l’espectador, ens agrada poder explicar històries amb contingut i tot una sèrie de valors”.

 

L’espectacle s’emmarca dins el programa Gavà (amb la creació), que impulsa l’Ajuntament amb l’objectiu de potenciar la creació en tots els àmbits artístics a través de diferents iniciatives com les residències tècniques, el suport a la producció o els intercanvis artístics.

La funció es podrà veure diumenge, a les 12 hores a l'Espai Maragall

La Història de “Quasimodo, el campaner” a l’Espai Maragall La Companyia de dansa Cotton presentarà aquest diumenge a Gavà aquest muntatge basat en la novel·la de Victor Hugo

L’Espai Maragall de Gavà, acollirà, aquest diumenge, l’espectacle de dansa “Quasimodo, el campaner”, de la companyia de dansa Cotton, una obra basada en la clàssica novel·la de Victor Hugo on es narra la relació existent entre la ballarina gitana Esmeralda i Quasimodo, un deformi jove d'aspecte monstruós que s'encarrega de les campanes de la catedral de Notre Dame.

 

Amb aquesta nova producció, dirigida per Isabel Millán Barti, la companyia té la intenció de dirigir-se a infants i adolescents d'entre 10 i 16 anys i apropar-se a la dansa clàssica perquè descobreixin, des de la dimensió del moviment i de la comunicació, un món desconegut i meravellós. També volen despertar la sensibilitat, la curiositat i l'interès per la música i el ballet clàssic i desenvolupar el nivell soci-cognitiu i soci-emocional de la persona a través de capacitats de comunicació bàsiques com és la pantomima. També es vol promoure els valors de la solidaritat i l'amistat com a actituds i comportaments positius.

 

La funció, de 55 minuts de durada, es podrà veure aquest diumenge a partir de les 12 hores a l’Espai Maragall.

Vídeo: Josep A. Moreno

Els infants de Gavà descobreixen la màgia del cinema mut La Biblioteca Josep Soler Vidal va acollir una sessió especial amb dos projeccions obra d'un dels pioners del cinema de principis del segle XX, Segundo de Chomón

El Gat amb botes i Aladí o la llàntia meravellosa són les dues pel·lícules de cinema mut, de 10 minuts de durada, que nens i nenes, acompanyats pels seus pares, van poguer veure i gaudir a la sala d'actes de la Biblioteca Josep Soler Vidal dins el programa infantil "Chomón per a la Mainada". Es tracta d'una iniciativa de la Filmoteca de Catalunya, amb la col·laboració del Departament de Cultura i la Federació Catalana de Cineclubs que té per objectiu acostar els infants a aquest llegat històric, desconegut per a ells, tan acostumats a les noves tecnologies, i a la figura de Segundo de Chomón.

Per fer més amenes les sessions es narren els contes en directe i amb música composada especialment per a ells per Josep Maria Baldomà. La narradora Anna Reixach es va encarregar d'explicar els contes a la mainada. Una narració guionada adaptada al ritme de les imatges amb la música gravada i que va enganxar l'atenció tant de petits com de grans. "Sempre hi ha com aquella por, entre cometes, de si s'avorriran, marxaran, però no no, es queden i queden captivats amb aquestes imatges de Chomón que a més no tenen res que envejar", explica Anna Reixach sobre la reacció dels infants davant uns films als quals "faltava una mica d'argument perquè el que importava era els efectes visuals, els efectes especials, els trucs i trucatges, no era important el que s'explicava tot i que sempre hi havia una historia un fil conductor".

 

Abans de la projecció Anna els va fer una introducció de com era el cinema d'aquella època, perquè era mut i en blanc i negre i de la importància de Segundo Chamón, un dels pioners dels primers anys del setè art, inventor d'efectes especials cinematogràfics, productor, guionista i director, entre altres oficis. A ell s'atribueix el desenvolupament del pas de manovella, i del tràveling sobre una plataforma. Va ser un geni del trucatge, des de l'acolorit de pel·lícules, passant por tot tipus d'efectes de l'època.

 

En aquest programa infantil, que ara s'està desenvolupant en escoles, teatres, biblioteques... la Filmoteca ha triat cinc films que tenen com a nexe la figura de Segundo de Chomón, que en dirigí un parell, s'encarrega de la fotografia o dels efectes especials d'uns altres,... Són pel·lícules de principis del segle XX, basats en clàssics de la literatura europea i aràbiga: "El gat amb botes" (1903), "Aladí o la llàntia meravellosa" (1906), "Alí Babà i els 40 lladres" (1907), "La bella dorment" (1908) i "El petit Polzet" (1909).

La tinenta d'alcalde, Apolonia Herrera, destaca les novetats i la qualitat del Festival a la carpa Yourte

Els espectacles de titelles de companyies d'arreu del món tornen a Gavà Alumnat dels centres educatius gaudeixen dijous i divendres de l’espectacle Amunt i avall amb Joana Raspall, preludi del Festival Internacional de Titelles que se celebrarà aquest cap de setmana

La representació d’aquest espectacle, destinat als escolars, és una de les novetats d’aquesta edició del Festival, un esdeveniment organtizat per l’Ajuntament de Gavà, que sota la direcció artística de la Fundació la Xarxa, presenta dues novetats destacades. Amunt i avall amb Joana Raspall, creat per la companyia l’Estenedor Teatre té per objectiu apropar la poesia d’aquesta autora, de la qual se celebra el centenari, a l’alumnat de Gavà. Les diferents representacions es duen a terme a la carpa Yourte ubicada a la Torre Lluc.

 

La tinenta d’alcalde de Serveis Personals, Apolonia Herrera va voler destacar les novetats d’un Festival “que ara per la situació de crisi que vivim i d’acord amb la Fundaió la Xarxa té periodicitat biennal”. En concret va valorar molt positivament la possibilitat que tenen “els escolars de Gavà de conéixer a una autora com Joana Raspall a través d’un espectacle i un recinte que crea una màgia especial”.

 

L’altra novetat és el debat Un Festival avui, per què? Un espai de discursió entorn del fet cultural entès com a esdeveniment. Tindrà lloc  divendres 10, a les 18 hores, a l’espai Yourte ubicat al parc municipal. L’acte comptarà amb la participació de destacats professionals del sector com Ramon Simó, director del Grec Festival de Barcelona; Mónica Ruz i Maite Serrat, de l’Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona, i Jean Kaplan, director del Festival Marionnettissimo Migdia Pirineus. Actuarà com a moderador Jaume Amigó, president de la Fundació Xarxa.

 

I ja el cap de setmana se representaran les més de 22 propostes que presentaran companyies d’arreu del món. La Torre Lluc, on hi haurà diferents espais per fer-hi representacions, la Rambla, la plaça Major, la plaça de la Pagesia, el jardí del Museu, el Museu i l’Espai Maragall son els escenaris del Festival.  “Un Festival referent arreu de Catalunya que en aquesta edició porta les millors companyies i espectacles no només del nostre país sinó d’arreu del món”, explica Herrera  qui convida a “tots a gaudir de la màgia dels titelles”.

 

Excel·lent ambient en el Festival de Titelles El certament que ha sumat la seva 23a edició ha portat fins a Gavà, aquest cap de setmana les propostes escèniques d’una quinzena de companyies

Gavà ha celebrat, amb força èxit, el Festival Internacional de Titelles, una mostra organitzada per l’Ajuntament i la Fundació Xarxa que, aquest 2013, ha sumat la seva 23a edició. Durant el cap de setmana, grans i petits han pogut gaudir de les 23 propostes que han presentat 10 companyies de Catalunya (una d’elles de Gavà), 3 de França, 1 d’Andalusia i 1 del País Valencià. Es tracta d’una mostra que, recordem que l’any passat va celebra-se a modus de tast i que, enguany, ha tornat amb força i amb l’objectiu, segons ha manifestat l’alcalde Joaquim Balsera, “de continuar, en el futur, tot i que adaptada a la nova realitat”. “Això implica un pressupost més ajustat, però sense perdre qualitat”, ha afegit el president de La Xarxa Jaume Amigó. Amigó, conscient que “més enllà d’una crisi, aquesta és la nova situació a la que ens haurem d’adaptar ara, i en el futur” ha dit que “s’ha optat per portar bons grups, amb propostes variades i originals, però més properes al territori”.

 

L’alcalde ha destacat “l’esperit de bona i entesa i col·laboració amb la xarxa que esdevé un bon un exemple de col·laboració amb la societat civil” i ha afegit que “l’Administració el que ha de fer es obrir les portes i els recursos.”

Vídeo: Juanjo Carrasco

 

Fi de curs de l’Espai Escènic L’escola de teatre gestionada per La Roda produccions i l’Ajuntament ha tancat la temporada amb la tradicional mostra de l’alumnat a l’Espai Maragall

 L’Espai Maragall ha acollit la tradicional mostra de fi de curs de l’Espai Escènic. La idea era que l’alumnat demostrés el seu talent i tot allò que ha après durant el curs. El primer passi va estar protagonitzat pels infants, que van presentar una adaptació del “Rei Lleó”, tot seguit va actuar el grup de joves amb el musical “Grease”, i el torn dels adults va ser l’últim amb l’escenificació de “La bella i la bèstia” i “Després de la pluja”. Enguany, segons precisa un dels responsables del projecte, Joan González, “El curs ha anat molt bé, i estem molt contents” i afegeix que "entre les novetats destacables han estat els tres monogràfics gratuïts impartits que han estat gratuïts i amb la voluntat d’oferir una formació gratuïta i complementària a l’alumnat”.

 

 Els tallers concrets han estat: Al primer trimestre, una visita teatralitzada per tot l’Espai Maragall, tot coincidint amb la commemoració del cinquè aniversari de l’equipament. Al segon trimestre, s’ha fet formació basada en l’entrenament emocional posant en pràctica diferents tècniques actorals. Finalment, en el darrer trimestre s’ha fet una adaptació del clàssic musical dels “Miserables”, que segons González "va tenir una gran acceptació per part dels alumnes i va quedar molts xula. A més va venir molt de públic”.

 

Hores d’ara l’Espai Escènic ja ha posat en marxa una nova edició del Casal Artístic d’Estiu.

 

Un dels moments de la festa de diumenge al parc de la Torre Lluc.

Matí de jocs per obrir la temporada d’espectacles infantils La festa que es va viure aquest diumenge al parc de la Torre Lluc va permetre als menuts divertir-se amb jocs mecànics, trencaclosques i autòmats de gran format

Espai (Maragall) en família ha presentat, aquest cap de setmana, la seva nova temporada amb propostes de teatre, música i dansa per a tota la família amb l’objectiu de seguir apostant per una programació d’arts escèniques estable i de qualitat. Els amics d’en Crusó, de Toe de Fusta, van obrir la temporada amb una jornada festiva en què petits i grans van poder gaudir d’una  gran varietat de jocs mecànics, trencaclosques i autòmats de gran format.

 

Entre les propostes programades, la més propera serà el 20 d’octubre amb el muntatge Paperipècia, de Marcel Gros, on el popular clown ens convida  gaudir del món dels somnis i de la màgia feta amb petites coses.

 

El 10 de novembre podrem arribaran els Teatre Mòbil, tres esbojarrats pallassos que ens faran riure amb Sense Solta, un espectacle ple de sorpreses amb el qual tornen als seus orígens més pallasso i que no deixarà indiferent a ningú.

 

El Cau de l’Unicorn serà l’encarregat de tancar la programació, el 24 de novembre, amb La Via Làctia, un espectacle ple de llum i titelles gegants, de gran bellesa visual i musical que ens parlarà  de temes com la diversitat, l’autoestima i les por.

Marcel Gros estarà diumenge a l'Espai Maragall.

Marcel Gros presenta Paperipècia a Gavà El muntatge, encabit dins de la programació d’espectacles familiars d’aquest trimestre de l’Espai Maragall, es podrà veure aquest diumenge, a partir de les 12 hores

Paperipècia és el mot resultant d'ajuntar les paraules paper i peripècia. Aquest és el títol que ha escollit el pallasso manresà Marcel Gros pel seu últim muntatge. L'espectacle, segons relata el propi artista, va néixer "a partir d'un tros de paper que embolicava un regal que em van fer. Vaig agafar el regal però, en veure el paper, vaig dir: ui! Això és màgia. I vaig començar a donar forma al paper, a inflar-lo i a embolicar els somnis i d'això tracta l’obra".

 

A partir d'aquest particular paper de regal, Marcel Gros converteix els esdeveniments quotidians en un univers imaginatiu. D'aquesta manera, el pallasso converteix una caixa de cartró i un tros de paper en un personatge de l'espectacle o construeix invents com la màquina de fer ballar el paraigües. "Sempre estic imaginant quina una en puc fer amb les coses més senzilles", ha afegit.

 

Marcel Gros intenta transmetre un missatge al públic que l'observa i, en aquesta ocasió, es tracta de la inventiva. "Vull transmetre la idea que moltes vegades és més maco jugar amb el paper o la caixa de la joguina que no pas amb la joguina en si que ja juga sola com ara la 'play box wii station 4 de tercera generació'", ha expressat.

 

La funció es presentarà, aquest diumenge, a les 12 hores, a l’Espai Maragall de Gavà.

Entrevista a Marcel Gros a Ràdio Gavà

L'obra està protagonitzada per tres pallassos.

Teatre Mòbil torna a Gavà amb "Sense solta" L’espectacle, que es podrà veure aquest diumenge al matí  l’Espai Maragall, ha estat premiat a la Mostra de Teatre d'Igualada

Sense solta és un espectacle de clown creat per la companyia i el pallasso Marcel Gros, que també en signa la direcció, que porta l’espectador a un món on tot és possible, un espai propi on res és el que sembla i on tot el que passa finalment es transforma en joc. Només amb una escala, un faristol, un escenari i tres comediants la sorpresa va i torna en un espectacle divertidament surrealista.

El muntatge, protagonitzat per tres pallassos, i amb un clar to humorístic, està encabit dins de la programació d’espectacles familiars d’aquest trimestre de l’Espai Maragall, es podrà veure aquest diumenge, a partir de les 12 hores. El preu de l’entrada és de 8 euros i de 6 euros per als socis i sòcies de la Xarx.

Un dels moments del muntatge.

Titelles Gegants a l’Espai Maragall La companyia El Cau de L'Unicorn representa aquest diumenge, a les 12 hores, a l’Espai Maragall de Gavà l'obra, destinada al públic infantil, “La Via Làctia”.

Es tracta d’un muntatge molt rodat de titelles gegants que situa l’acció a Argos, un planeta situat en el centre de la Via Làctica, els habitants del qual s'alimenten únicament de llet i els seus derivats que obtenen d'unes fonts i d'un gran llac de llet. Els Argonians tenen una curiosa característica: com més aprenen, més els creix el cap… a tots excepte a un habitant: el protagonista, que és un nen i es diu Karim. Però, a causa d'una gran sequera, les fonts deixen de rajar i les reserves de llet s'estan acabant… Un missatger acaba de comunicar al Consell de Savis que es reuneix en “La Cova dels Ressons”, la terrible notícia que una gran fam s'abraona per als habitants d'Argos si no es troba una ràpida solució. Karim, que per una curiosa casualitat es trobava en “La Cova dels Ressons” es convertirà en l'encarregat de buscar un estrany animal –que té banyes i que dóna llet- per tota la Galàxia. Coneixerà diferents civilitzacions i formes de vida al llarg del seu periple –de planeta en planeta- fins a arribar a la Terra.

Entrevista a Ràdio Gavà

Un dels moments de l'obra.

Teatre al Detall actuarà a l’Espai Maragall El grup posarà en escena aquest diumenge a Gavà, dins el programa d’espectacles familiars de la Xarxa, l’obra “Llepafils”

La companyia de Teatre al Detall presentarà aquest diumenge a l’Espai Maragall el muntatge teatral dirigit a públic familiar Llepafils. L’obra, dirigida Joan Maria Segura Bernadas i protagonitzada per Xavi Idàñez i Txell Botey incorpora també titelles. Llepafils parla d’un nen que només vol menjar patates fregides…Els seus dos cuiners particulars: en Llòfia i l’Olivia li han de tenir l’àpat a punt i fer-lo esmorzar, dinar i sopar! És una tasca molt dura cuinar per aquest marrec llepafils… i, a més a més, hauran d’investigar com poden fer badar boca al menut.

 

El muntatge, que està encabit dins de la programació d’espectacles familiars de l’Espai Maragall, es podrà veure aquest diumenge, a partir de les 12 hores. El preu de l’entrada és de 8 euros i de 6 euros per als socis i sòcies de la Xarxa.

L'obra es podrà veure, aquest diumenge, a l'Espai Maragall.

Teatre de titelles a l’Espai Maragall Dins la programació d’espectacles familiars de la Xarxa, Farrés brothers i cia, presenta, aquest diumenge, a Gavà, l’obra “El rei de la casa”

“El rei de la casa” és el títol de l’obra que, aquest cap de setmana, es posarà en escena a l’Espai Maragall de Gavà. Es tracta d’un muntatge de titelles que presenten els Farrés brothers i cia. i que mostra les aventures que viu en Pep, però també ensenya les emocions i sentiments d’aquest nen que veu com el seu paper de “rei de casa” és destronat amb l’arribada d’un germanet, el petit Jordi. El seu tro també veu perillar per culpa d’uns reis destronats, uns personatges que estan disposat a fer el que calgui per tornar a manar i dominar el món a qualsevol preu. La gelosia i el desig –i abús- de poder són els temes d’aquest espectacle de teatre familiar amb el qual els Farrés brothers han fet més de 300 funcions. Tal i com explica el seu director, Jordi Palet, “aquesta és una obra que engloba totes les edats. Tot i que està explicada des del punt de vista del germà gran, va des dels germans petits fins als pares, tots hi trobaran coses. La història és emocionalment molt potent, ja que veurem com un nen viu emocions contradictòries davant l’arribada d’un germanet, però es tractat amb molt d’humor”.

 

El rei de casa ha rebut, entre d’altres, el Premi Xarxa 2004, el Premi a la millor proposta dramàtica de la Fira de Titelles de Lleida 2007, o el Premi del jurat infantil al Titirijai'09 de Tolosa (Guipuzkoa).

 

L’obra es podrà veure aquest diumenge, a partir de les 12 hores. El preu de l’entrada és de 8 euros i de 6 euros per als socis i sòcies de la Xarxa.

Un dels moments de l'obra.

“El Petit Dalí” aterra a l’Espai Maragall La proposta d’Únics Produccions, s’encabeix dins la programació estable d’espectacles familiars de la Xarxa dels diumenges al matí

“El Petit Dalí... i el camí cap als somnis” és una adaptació pel teatre del llibre d’Anna Obiols amb il·lustracions de Subi. El llibre ens explica la història d’en Salvi, un nen somniador i una mica trapella nascut a Girona. Al Salvi el que més li agrada és dibuixar, sobretot a la platja, lloc on cada dia al sortir de l’escola, hi va corrents per deixar volar la seva imaginació. “El Petit Dalí” pretén apropar als més petits l’imaginari surrealista del pintor Salvador Dalí.

 

L’obra està recomanada per a nens i nenes de més de 3 anys i la durada és d’una hora

 

La funció es podrà veure aquest diumenge, a partir de les 12 hores. El preu de l’entrada és de 8 euros i de 6 euros per als socis i sòcies de la Xarxa.

Un dels moments de l'obra.

Engruna Teatre actua a Gavà La companyia presentarà diumenge, a l’Espai Maragall, dins la programació estable de la Xarxa, l’obra “Codi postal 00”

La companyia Engruna Teatre estarà aquest diumenge, a Gavà, per posar en escena l’obra “Codi postal 00”, un muntatge de teatre gestual, màscares i titelles, protagonitzada per tres carteres que “carregades de bústies, paquets i cartes” revelaran infinitat d’històries d’amor, de viatges, de misteri, de desitjos i d’humor tot viatjant arreu del món. Un món màgic ple de poesia visual, amb cartes especials que parlen del “ratoncito Pérez”, la nana Bunilda que es menja els malsons, de la foscor que fa tanta por i també cartes que parlen de la distància, d’un viatge pel mar, d’un missatge d’amor molt difícil d’entregar. Un cop finalitzat l’espectacle, cada classe podrà escriure una carta i tirar-la a la bústia de Codi Postal 00. Després s’emportarà un missatge únic i especial d’una altra escola desconeguda que ha passat per la oficina de Codi Postal 00 i ha deixat el seu missatge.

 

Actrius: Maria Casellas o Núria Olivé, Ruth Garcia i Mireia Fernàndez Disseny i confecció titelles: Jordi Regot i Engruna Teatre Màscares: Iria Roibàs Disseny i confecció escenografia: Toni Fernàndez i Engruna Teatre.

 

El preu de l’entrada és de 8 euros i de 6 euros per als socis i sòcies de la Xarxa.

Un dels moments de l'obra.

La llegenda de Sant Jordi de "La roda Produccions" El muntatge, de caràcter musical de la companyia local, es posarà en escena, aquest diumenge al mat, a l’Espai Maragall

La companyia La Roda presentarà aquest diumenge, a Gavà, “La llegenda de Sant Jordi”, un espectacle musical que el grup fa 7 anys que representa amb força èxit per Catalunya i que protagonitza el Sergi, un jove que treballa de valent en un gran biblioteca i ensopega un dia, a l’atzar, amb un llibre que li parla i li explica el seu problema: els personatges de la llegenda de Sant Jordi han perdut part de la seva memòria i no recorden bé el seu paper perquè fa molt de temps que ningú no els llegeix. Es necessitarà l’ajuda dels nens i les nenes que mirin l’espectacle per tal de recuperar el contingut de la llegenda de Sant Jordi. A quina pàgina s’amaga el Drac?

 

La funció es podrà veure aquest diumenge, a partir de les 12 hores. El preu de l’entrada és de 8 euros i de 6 euros per als socis i sòcies de la Xarxa.

Entrevista a Ràdio Gavà

 

El bon temps i la qualitat dels espectacles han atret l'atenció dels infants i famílies

Grans i petits gaudeixen de la qualitat i varietat dels espectacles de titelles Carrers i equipaments s’han omplert aquest cap de setmana per assistir als més de 35 espectacles d'un Festival  de Titelles que el proper any celebrarà el 25è aniversari

Gavà ha celebrat, aquest cap de setmana, el 24è Festival Internacional de Titelles, que ha tornat a recuperar la periodicitat anual i que en aquesta edició ha comptat amb la presència de 19 companyies de Catalunya, Andalusia, Itàlia I França  que han ofert un total de 35 espectacles, tots ells gratuïts.

 

El Festival ha tingut el seu centre neuràlgic al voltant del parc de la Torre Lluc, on a la part central hi ha hagut una zona de tallers on els infants i joves han fet la seva pròpia titella. Altres escenaris han estat la plaça Major i la plaça de la Pagesia. També hi ha hagut espectacles al Museu, a l’Espai Maragall, el Centre d’Història de la Ciutat i el Casal de Cultura American Lake.

 

El Festival, organitzat per l’Ajuntament de Gavà sota la direcció artística de la Fundació Xarxa ha presentat dues novetats destacables. D’una banda, l’espai pels més petits a la Casa Gran amb espectacles curts i d’altra banda, l’espai temàtic ubicat al vestíbul del Centre d’Història dedicat a la màgia.

 

La inauguració va tenir lloc divendres, 9 de maig, a càrrec de l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez i del president de la Fundació Xarxa, Jaume Amigó després de la celebració d’un debat a l’entorn de les emocions de sempre en escenaris nous, moderat per Jaume Amigó. Amigó s’ha mostrat molt satisfet per “l’aposta del govern municipal de tornar a fer un Festival anual” i també ha destacat “la gran acceptació per part de públic dels nous espais que s’han posat en marxa, com el de màgia així com de les propostes adequades a diferents edats, però que ens poden gaudir en família”.

 

De la seva banda l’alcaldessa ha fet un balanç força positiu d’un Festival que ha esdevingut en aquests anys “un dels esdeveniments culturals més importants de la nostra ciutat”. Raquel Sánchez ha destacat la gran assistència de públic a tots els espectacles així com l’ampliació dels escenaris. Finalment ha afirmat que “treballarem per tal que el proper any, que se celebra la vint-i-cinquena edició, puguem fer un aniversari que estigui a l’alçada de les expectatives i seguirem apostant perquè la nostra ciutat continuï sent un centre pioner, un centre de referència en la producció teatral infantil i juvenil”.

 

 

 

<< Inici < Anterior 1 2 3 4 Següent > Final >>

bannerpdf

Resum de l'any 2017

Resum de l'any 2017 (esports)

Històries de Gavà - Els cinemes d'abans

Minuts Musicals - Marc Grau - "Eden of love"

Cuinem a casa - Pastís de salmó

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. No obstant això, podeu canviar la configuració de cookies en qualsevol moment.

Accepto l’ús de cookies per aquest lloc.